Ferie 2024 i Italien


FERIEBOLIGTOSCANA.DK / FERIEBOLIGERITALIEN.DK
Vi har i ca. 20 år haft fornøjelsen af at formidle ferieboligudlejning overalt i Toscana – formidling af ferielejligheder på vingårde og i landhuse til den lille familie (f.eks. 2, 4 eller 6 personer), formidling af store landhuse, villaer og vingårde til den store familie eller til ferie med flere familier sammen, eller til ferie med venner - (f.eks. 10, 15, 20 eller flere personer).

NETVÆRK 
Vi har igennem de mange år opbygget et stort netværk af samarbejdspartnere (udbydere) overalt i Toscana, hvilket giver os adgang til store databaser med flere end 3.000 enheder – i alle størrelser og standarder og i forskellige prisklasser der kan matche alle typer af behov.

Gennem de seneste ca. 10 år har vi også formidlet ferieboligudlejning i andre Regioner af Italien – såsom Lago di Como, Cinque Terre og Piemonte - og nu fra 2024 kan vi også formidle udlejning i de skønne sydligste Italienske Regioner - Apulien og Sicilien i smarbejde med denne denne Partner -
Hjem (netvilla.it)  - hvor du Online  bl.a. kan søge efter skønne ferievillaer og ferielejligheder i flere Regioner i Italien.

Hvis du specifikt er interesseret i Regionerne Apulien og Sicilien, så klik via nedenstående:

Apulien 
Søg (netvilla.it)

Sicilien
Søg (netvilla.it)

KONTAKT 
Bliver du inspireret på Website - https://ferieboligtoscana.dk/ - så send os gerne en e-mail på – This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. – med ferieønsker og behov, så sender vi forslag der matcher bedst muligt.

Venlig hilsen
Ferieboligtoscana.dk / Ferieboligeritalien.dk


Lidt generalt om ferie i TOSCANA


Toscana er en populær "kør selv" feriedestination  - og i Toscana ferierer man på mindre og autentiske landejendomme og vingårde - ikke på  store hoteller som på mandre andre feriedestinationer.

Der er også gode direkte flyforbindelser med f.eks. SAS, Norwegian m.fl. til Firenze, Pisa og Bologna - alternativ med en kort mellemlanding i f.eks. Tyskland eller Schweiz  evt. med lavere priser.

NB: Se også seneste opdateringer om Toscana regionen i Italien fra VisitTuscany.com (opdateres løbende) - læs mere her
N
B:
Rejsevejledning Italien - læs mere her


Med venlig hilsen
Ferieboligtoscana.dk