Kontakt til ferieboligtoscana.dk

Udlejning af ferieboliger Ejer Flemming - send en e-mail eller ring - besvares alle ugens dage også om aftenen.

Ferieboligtoscana.dk
CVR/SE nr. 25948157

Tel .: +45 4848 1989 / Mobil telf .: +45 2332 7440 

Ferieboligtoscana.dk fungerer som AGENT / FORMIDLER for udlejere i Toscana - ferieboligejere samt andre samarbejdspartnere.

Email - klik her - for at sende en e-mail med forespørgsel og spørgsmål. 
NB: Hvis ikke mailforsendelse virker ved at klikke ovennævnte -
kopier e-mail adresse - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - til dit mail program og send.

Profil - Det lille Toscana bureau - med den store personlige service og rådgivning 7 dage om ugen - blev grundlagt i 2004.

Bureauet ejes af undertegnede - Flemming Ekstrøm.
Jeg har igennem 16 år opbygget en meget stor og personlig kontaktflade af samarbejdspartnere i Toscana, som gør det muligt for mig at formidle ferieboligudlejning overalt i Toscana baseret på en database med flere end 2.000 enheder.
Udvalget omfatter ferielejligheder i skønne landhuse og på vingårde f.eks. til den lille familie, store landhuse og villaer til den store familie eller flere familier, til ferien med vennerne eller til fejring af en stor familie begivenhed krydret med smagfulde Italienske retter og vine - måske med lidt hjælp fra en Italiensk kok.

Jeg driver min virksomhed baseret på stor tillid, stor erfaring og meget personlig service, en service som jeg gerne formidler all ugens 7 dage - også om aftenen.
Min erfaring har lært mig, at kunderne ofte har mest tid til at drøfte ferieplaner om aftenen og i weekends..

Igennem de sidste 16 år har jeg som regel i april-maj måned brugt ca. 10 dage på besigtigelses- / inspektionsrejse rundt i Toscana, hvilket har betydet indgående personligt kendskab til mange udlejningssteder samt et meget personligt forhold til ejerne.

Jeg har været tilknyttet rejsebranchen i ca. 50 år, og har  - før jeg startede ferieboligtoscana.dk  i 2004 - haft ledende stillinger indenfor rejsebureauledelse, direktion, salg og marketing hos førende forretningsrejsebureauer, ferierejsebureauer samt hos charterflyselskaber.

PS: Ferieboliger i andre Italienske Regioner er også en del af forretningsområdet, herunder - Comosøen, Cinque Terre, Umbrien og Piemonte.

Flemming Ekstrøm / ferieboligtoscana.dk / owner

 

 

Facebook

 

 

Brolio30procent