Ferie 2023 / 2024 i Toscana


FERIEBOLIGTOSCANA.DK
Vi har i ca. 20 år haft fornøjelsen af at formidle ferieboligudlejning overalt i TOSCANA – formidling af ferielejligheder på vingårde og i landhuse til den lille familie (f.eks. 2, 4 eller 6 personer), formidling af store landhuse, villaer og vingårde til den store familie eller til ferie med flere familier sammen, eller til ferie med venner - (f.eks. 10, 15, 20 eller flere personer).

NETVÆRK 
Vi har igennem de mange år opbygget et stort netværk af samarbejdspartnere (udbydere) overalt i TOSCANA, hvilket giver os adgang til store databaser med flere end 3.000 enheder – i alle størrelser og standarder og i forskellige prisklasser der kan matche alle typer af behov.

FERIE 2023 / 2024
Der er stadig muligheder for sensommerferie i september-oktober, hvilket kan stærkt anbefales. Vejrmæssigt behageligt som en dansk sommer, prisniveauet lavere - vinhøsten er en oplevelse og meget andet.
2024 - der er allerede interesse for at booke ferieboliger i højsæsonen 2024 - det er er en fordel at være ude i god tid – ikke mindst, når der er behov for store landhuse og villaer til f.eks. 10-20 personer.

KONTAKT 
Bliv inspireret af et udvalg på Website - https://ferieboligtoscana.dk/ - send os gerne en e-mail på – This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. – med ferieønsker og behov, så sender vi forslag der matcher bedst muligt.

Venlig hilsen
Ferieboligtoscana.dk


Lidt generalt om ferie i TOSCANA


TOSCANA er en populær "kør selv" feriedestination  - og i Toscana ferierer man på mindre og autentiske landejendomme og vingårde - ikke på  store hoteller som på mandre andre feriedestinationer.

Der er også gode direkte flyforbindelser med f.eks. SAS, Norwegian m.fl. til Firenze, Pisa og Bologna - alternativ med en kort mellemlanding i f.eks. Tyskland eller Schweiz  evt. med lavere priser.

NB: Se også seneste opdateringer om Toscana regionen i Italien fra VisitTuscany.com (opdateres løbende) - læs mere her
N
B:
Rejsevejledning Italien - læs mere her


Med venlig hilsen
Ferieboligtoscana.dk