Ferie 2022 / 2023 i Toscana


FERIEBOLIGTOSCANA.DK - vi har i mere end 19 år haft fornøjelsen af at formidle ferieboligudlejning overalt i TOSCANA – herunder formidling af ferielejligheder på vingårde og i landhuse til den lille familie (f.eks. 4-6 personer), formidling af store landhuse, villaer og vingårde til den store familie eller til ferie med flere familier sammen, eller til ferie med venner - (f.eks. 10, 15, 20 eller flere personer).

NETVÆRK 
Vi har igennem de mange år opbygget et stort netværk af samarbejdspartnere (udbydere) overalt i TOSCANA, hvilket bl.a. indebærer adgang til store databaser med flere end 3.000 enheder – i alle størrelser og standarder og i forskellige prisklasser der kan matche alle typer af behov.

SÆSONEN 2022 
Efter 2 år med Corona restriktioner i 2020 og 2021, så har året 2022 vist den forventede ”ketchup effekt” med mange forespørgsler og bookinger i sommermånederne juli og første del af august.

EFTERÅR 2022
TOSCANA er så absolut også værd at besøge i slutningen af august, september og oktober – lavere priser, behagelige temperaturer, vinhøst, kultur og meget andet.

FERIE 2023
Mange har allerede fokus på 2023 og har booket. Det er altid er en fordel at være ude i god tid og kunne vælge blandt det bedste – ikke mindst, når der er behov for store landhuse og villaer til f.eks. 10-20 personer.

KONTAKT 
Bliv inspireret på Website - https://ferieboligtoscana.dk/ - send os en e-mail på – Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – med ferieønsker og behov, så sender vi gerne forslag der matcher bedst muligt.

Venlig hilsen
Ferieboligtoscana.dk


Ferie i TOSCANA uden nævneværdige restriktioner!


TOSCANA er som altid en populær "kør selv" feriedestination - hvor man ferierer på mindre autentiske vingårde og landejendomme - ikke på store hoteller som på mange andre feriedestinationer.

Der er også gode direkte flyforbindelser med rutefly til Firenze, Pisa og Bologna - alternativ med en kort mellemlanding i f.eks. Tyskland eller Schweiz  evt. med lavere priser.

Bliv inspireret på denne Website, og send gerne en e-mail til - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - beskriv kort jeres ferieønsker for 2022 / 2023, så sender vi forslag, der matcher.

NB: Se også seneste opdateringer om Toscana regionen i Italien fra VisitTuscany.com (opdateres løbende) - læs mere her
N
B:
Rejsevejledning Italien - læs mere her

NB: Såfremt Italienske og / eller Danske myndigheder igen måtte indføre skærpede rejsevejledninger grundet Corona, tilbyder vi attraktive og meget fleksible annulleringsbetingelser.

Med venlig hilsen
Ferieboligtoscana.dk