ONLINE - search & booking


INTRODUKTION
Ferieboligtoscana.dk har igennem 20 år indgået et stort antal formidlingsaftaler direkte med ejere af udlejningsejendomme (ferielejligheder og -villaer) overalt i Toscana.
Bliv inspireret under menupunkterne på denne Website - udlejningsformidling foregår via en e-mail forespørgsel - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Derudover har vi indgået supplerende aftaler med førende, professionelle udbydere af ferielejligheder og -villaer i Toscana og i andre Regioner af Italien - ferieboliger som for en stor del kan søges Online og med booking forespørgsel, som varetages efterfølgende af ferieboligtoscana.dk.

Her følger en kort beskrivelse af disse Samarbejdspartnere med link til deres søgemaskiner:

POSARELLI VILLAS 
Denne Italienske Partner har vi haft et samarbejde med siden 2016 - og via nedenstående link er det muligt at foretage søgning og booking af kvalitets villaer og - lejligheder overalt i Toscana - men også i de sydligste Italienske regioner - Apulien og Sicilien.
Se mere her -
Hjem (netvilla.it)

EMMA VILLAS
Denne Italienskle Partner har vi haft et samarbejde med siden 2015 - og via nedenstående link et det muligt at foretage søgning efter lusuriøse villaer overalt i Toscana - men også i flere andre Italienske regioner som - Apulien, Sicilien, MarcheLazio, Ligurien, Piemonte samt Lombardiet med søerne Como og Garda.
Bliv inspireret via følgende link og send os en e-mail - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - med kopi af link til den elle de villaer, som kunne friste til et ferieophold.
Se mere her -
https://www.exclusiveitalianvillas.com/it/search/a7e9f898-c4a9-4171-9e98-54ca443db17f

INTERHOME
Europas førende udbyder af ferieboliger med hovedkontor i Schweiz - 15 Europæiske salgs lokationer - en Samarbejdspartner vi har haft siden 2012.
Via nedenstående link er det muligt at foretage søgning og booking af ferieboliger overalt i Italien.
Se mere her -
https://www.interhome.dk/italien/?partnerid=dk1000118&iframe=true&layout=footer&color-thm=a01203&color-cta=7F0E02 

NB:
I forbindelse med alle bookinger, der foretages via ovenstående, vil ferieboligtoscana.dk automatisk blive involveret.
Vi kontakert kunden og er derefter ansvarlig for den videre proces, herunder udskrivelse af Lejebevis, betalingsformidling til Danske Bank, supplerende kommunikation etc. - helt frem til afrejsen.

KONTAKT
Ferieboligtoscana.dk yder personlig service 7 dage om ugen - også om aftenen - så du er altid velkommen til at sende os en e-mail - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - indeholdende specifikke ferieønsker, så sender vi gerne forslag, der matcher bedst muligt.

Venlig hilsen
Ferieboligtoscana.dk / Ferieboligeritalien.dk