Lejlighed til 6 pers. ligger i ejendom med adgang til swimmingpool og stor have, børnevenligt, i gå afstand til byen Chianni, 47km syd for Pisa ...

 

Lejlighed Cimpoli 53 in Chianni - til 6 pers.
Chianni - Pisa provins

Ejendommen ligger i skøn natur med en stor have, swimmingpool og udendørs afslapningsområde, velegnet til børnefamilier.
Ejeren bor i huset og udlejer denne lejlighed som en del af huset.

Se Residensens beliggenhed - KLIK HER 

Lejligheden er stor i et og samme niveau, god komfort, fuldt møbleret og veludstyret, 3 store soveværelser med dobbeltseng, det ene med aircondition, et meget rummeligt badeværelse, stue med pejs, lænestol og sofa, velindrettet køkken.

Fotos / diasshow fra ejendommen og lejligheden - KLIK HER

Gåafstand til centrum af Chianni på bare 15 minutter eller Rivalto på bare 20 minutter.
Den perfekte løsning for dem, der elsker at være midt i naturen og samtidig have de vigtigste servicefaciliteter ikke for langt væk. Byens centrum byder på typiske butikker, restauranter, barer og flere interessante sommerattraktioner, en meget karakteristisk landsby, der fortjener at blive besøgt.

Herfra er der en vidunderlig panoramaudsigt, og det er let at nå Pisa, Firenze, Lucca, Siena og Arezzo på lidt over en time i bil.
En halv time i bil for at nå havet gennem den lange skov Castellina, kølig om sommeren og med en kilde af vand til rådighed for alle.

Fra Chianni anbefales at udforske den fantastiske "Cascate del Ghiaccione", 6 km fra byen, kendt for en stor sø med koldt vand og vandfald, fantastisk natur hvor man kan bade og nyde den omkringliggende flora.
Daniele guider gerne til interessante cykelture i bakkerne i Valdera, hvor der også tilbydes smagninger af lokale produkter

Kort sagt - mulighed for et varieret ferieophold med Cimpoli 53 som udgangspunkt.

2022 PRISER- DKK per dag


01.06 - 01.07


27.08 - 30.09 


02.07-26.08


 1.500,00  1.500,00  1.900,00
minimum 3 nætter   minimum 3 nætter   minimum 5 nætter 
Priserne inkluderer sengelinned, håndklæder og forbrug.
Slutrengøring afregnes lokalt med € 100,00.
 


Forespørgsel
Send en e-mail via kontakt for yderligere info og forespørgsel.